Nyheter

Land Lantbruk söker digital reporter och sommarvikarier

En av Land Lantbruk och Land Skogsbruks medarbetare går vidare till nya uppgifter och nu söker vi den som ska ta över – är det du? Dessutom söker Land Lantbruk och Land Skogsbruk sommarvikarier, samt reportrar och redaktörer som kan ta sig an kortare eller längre uppdrag på redaktionen.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Land Lantbruk/Land Skogsbruk är LRF:s medlemstidning och medlemssajt och läses av en väldigt intresserad och engagerad läsekrets. För att intresset ska bli ännu högre, och innehållet ännu bättre, så söker vi nu en digital reporter som till stor del ska jobba med digital innehållsproduktion. Dessutom söker redaktionen sommarvikarier och extra resurser som kan ta sig an kortare och längre uppdrag på redaktionen när övriga medarbetare arbetar med projekt.

Du som vill jobba med Land Lantbruk och Land Skogsbruk är intresserad av landsbygdens, det gröna näringslivets och hela Sveriges utveckling och du har förmågan att producera journalistik i en mängd olika ämnen såväl snabbt som trovärdigt. Du har stort intresse av jord- och skogsbruk och gillar att växla mellan politik, teknik och ekonomi – med Sveriges lantbruksrelaterade frågor i förgrunden.

Du förstår hur viktig vi är för många läsare och besökare runt om i Sverige – det är ett måste för att klara uppdraget.

Här hittar du länkarna och söker de lediga tjänsterna på Land Lantbruk och Land Skogsbruk. Skicka in din ansökan redan i dag: http://www.lrfmedia.se/jobba-hos-oss/