Nyheter

Fem tillfällen med framtidens mat – missa inte AGFO talks!

Du har väl koll på AGFO Talks? Fem gånger under våren bjuder LRF Medias varumärke Agfo in till trendspaningar, fakta och spännande panelsamtal kring temat Framtidens mat. Första tillfället är den 15 mars – anmäl dig nu!

Lovisa MadåsAffärsutvecklare

Vårens tema för AGFO talks är Framtidens mat. En gång i månaden dyker Agfo ner i en fråga kopplad till temat. Är du nyfiken på framtidens livsmedelskedja – ja, då är det här tillfället för dig. Gratis, och öppet för alla – men platserna är begränsade, så boka din plats snabbt!

Vårens första AGFO talk handlar om hur vi handlar maten – nu och i framtiden. Det handlar om konkurrensen mellan näthandlarna som slåss med sortiment, pris och leveransvillkor, och om innovativa producenter som struntar i traditionella försäljningskanaler och säljer över nätet direkt till konsumenten. Och förstås, om elefanten i rummet, Amazon – kommer företaget att  etablera sig i Sverige, och vad betyder det i så fall?

AGFO inleder med en kort presentation kring fakta och trender, och därefter blir det panelsamtal där publiken har möjlighet att ställa frågor.

Här hittar du alla datum – följ länken och anmäl dig bums!

15 mars, torsdagHur handlar vi maten? Om maten och e-handeln

12 april, torsdag: Vilken mat behöver vi? Om personaliserad mat och den uppkopplade kroppen

4 maj, fredag: Hur produceras maten? Labbet, källaren, åkern – om framtidens produktion och affärsmodeller

31 maj, torsdag: Hur förändras det vi äter? Om teknikerna som förändrar vår produktion, som t.ex. Crispr/Case

14 juni, torsdag: Vilken mat väljer vi? Att driva beteendeförändring och göra rätt val – och vad är rätt val?