Nyheter

Cissi Elwin tar plats i LRF Medias styrelse

Cissi Elwin, Publisher för medieföretaget Chef, har blivit invald i LRF Medias styrelse.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

– LRF Media har utmärkt sig med sitt starka digitala fokus de senaste åren och det känns både spännande och roligt – och lärande för mig själv – att bli en del av det styrelsearbetet, säger Cissi Elwin. Utifrån min publicistiska erfarenhet kommer jag att bidra med nya infallsvinklar kring frågan som LRF Media delar med alla andra mediehus: att förstå vad läsarna behöver, att tydliggöra journalistikens roll i det och inte minst, att hitta rätt sätt att konsumera innehållet för att bli läsarnas förstahandsval.

Cecilia Elwin är journalisten som blev ”Cissi” med hela svenska folket när hon gjorde ungdomsprogrammet Bullen i SVT tillsammans med Martin Timell. Hon har varit chefredaktör för ICA-kuriren och publicistisk chef för mediekoncernen Forma Publishing Group, samt vd för Svenska Filminstitutet. Sedan 2011 är hon Publisher för medieföretaget Chef, med en aktiv roll i att utveckla affärerna kring varumärket, bland annat genom nytänkande kring nätverk för chefer, evenemang och premiumtjänster.

– Vi jobbar mycket med affärsutveckling och driver fram nya produkter och tjänster, men kärnan i vår verksamhet är alltid det journalistiska innehållet, säger Ann Henriksson, vd, LRF Media. Med Cissi Elwin i vår styrelse får vi någon med erfarenhet av publishingrollen och som dessutom har jobbat praktiskt med att värna journalistiken i kombination med att utveckla nya idéer.

– Det är inspirerande att kunna få ta del av Cissis erfarenheter, hon är en omtalat god ledare, och dessutom har hon erfarenhet av att både ha jobbat med stora veckotidningar och nischad branschpress. Jag ser mycket fram emot att åt att få Cissi i vår styrelse, säger Ann Henriksson.

Land Lantbruks tävling Teknikutmaningen skapar framtidens lösningar

Nu öppnar Land Lantbruk upp Teknikutmaningen, tävlingen som hyllar innovationer inom de gröna näringarna. Tävlingen arrangeras för femte gången i rad, och nytt för i år är att man också välkomnar uppfinningar som gynnar skogsbruket.

Läs mer

ATL lanserar nyhetsbrev om hållbarhet

Klimat- och hållbarhetsfrågor är avgörande frågor för de gröna näringarna. Nu växlar LRF Medias varumärke ATL, Lantbrukets affärstidning, upp hållbarhetsbevakningen och startar nyhetsbrevet ATL Hållbarhet.

Läs mer

Rekordstort intresse för AGFO transformation

Anders Engström, innehållsansvarig på AGFO, över 500 har anmält sig – vad tror du att ...

Läs mer