Land Shopping - Hantverk online

Land Shopping är landsbygdens egen marknadsplats, där du handlar unikt hantverk och hållbara produkter från hela Sverige.

Lokalt och hantverk har varit kärnan i Land Shopping sedan starten. Vår ambition är att du ska kunna handla svenska produkter som har stark koppling till varje landskaps kultur, formspråk och hantverksskicklighet som kan användas och älskas under lång tid. Många av våra anslutna hantverkare arbetar med småskalig produktion i egen regi, därför är Land Shoppings sortiment helt unikt och ett hållbart val för både dig, din familj och planeten vi bor på.

Med Land Shopping blir hantverk från hela landet mer tillgängligt för alla och samtidigt får lokala entreprenörer en möjlighet att hitta nya kunder. Hantverkarna, slöjdarna, konstnärerna eller designers – alla som är anslutna till landsbygdens marknadsplats hanterar och packar sina produkter själva. En del skriver en liten hälsning på en lapp, vissa pysslar lite extra med vackert silkespapper och alla gör vad de kan för att just du ska känna dig så nöjd som möjligt med din beställning. Allt för att du ska bli nöjd med dina handgjorda produkter tillverkade av utvalda material som ger lång livslängd.

Kontaktinformation


Land Shopping
LRF Media AB
Box 30133
104 25 Stockholm