Sveriges nya vädertjänst

Grönt Väder är Sveriges nya vädertjänst som innehåller det populära kombovädret. Tjänsten är ett samarbete mellan SMHI och LRF Media. Appen lanserades i februari 2018 och har i dag cirka 60 000+ aktiva användare.

I appen Grönt Väder som finns tillgänglig för Android och iPhone och på sajten grontvader.se kan du jämföra tre väderkällor: SMHI, YR och amerikanska GFS och ta del av kombovädret samt en ny radarkarta med tvåtimmarsprognoser. Kombovädret är det viktade medelvärdet av de tre väderkällorna. Verifikationer visar att kombovädret över tid är bättre på att förutse vädret än övriga källor, framförallt gäller det prognoser längre än 5 dagar.

På Grönt Väder kan man även ta del av redaktionellt innehåll om väderberoende intressen. Artiklarna produceras av väderredaktionen på SMHI i samarbete med LRF Media och redaktionerna på ATL, Lantmannen, Land Landbruk och Land.

Grönt Väder är ett samarbete mellan SMHI och LRF Media där LRF Media är ansvarig utgivare via det helägda bolaget Grönt Väder AB.

Ladda ned Grönt Väder till din iPhone eller Android.

Kanaler


App

Grönt väder-appen

Grönt Väder-appen lanserades i slutet av februari och ersatte väderappen WeatherPal. I dag används appen av cirka 55 000 användare och antalet användare växer kraftigt för varje dag.

Så tycker våra användare:

”Bästa väderappen jag testat hittills”
”Blir klart imponerad av uppdateringen av appen! Jättekul att ni lagt in artiklar och radarfunktionen är kanon”
”Äntligen…kombofunktionen elegant”

Ladda ned Grönt Väder till din iPhone eller Android.


Digitalt

Gröntväder.se

Föredrar du webbsidor istället för appar? Jämför tre väderkällor, kolla komboväder och ta del av artiklar om väder, vardagliga tips på desktop, mobil eller surfplatta på grontvader.se.


Sociala medier

Grönt väder på sociala medier

Om du laddat ned Grönt Väders app men ändå inte får nog av bra väder, kika in de sociala medierna där det frekvent fylls på med solklart innehåll.

Facebook >
Instagram >

Annonsera på gröntväder.se


Nätstatistik, annonsformat och priser för gröntväder.se.