Sveriges nya vädertjänst

Grönt Väder är vädertjänsten som levererar tydliga och tillförlitliga väderprognoser, samtidigt som den ökar medvetenheten kring väder- och klimatfrågor.

Grönt Väder har idag 100 000+ aktiva användare och ger lokala och detaljerade väderprognoser för 4,5 miljoner platser i världen.

Appen finns tillgänglig för iPhone och Android eller på sajten Gröntväder.se

Grönt Väder-appen är både enkel och tydlig och visar väderprognoserna från SMHI, YR och GFS i samma app. Dessutom presenteras ett Komboväder som drar ett snitt av de andra tre väderkällorna, vilket har visat sig ge en ännu säkrare prognos, speciellt för längre tidsperioder. Den unika tvåtimmarsprognosen på radarkartan är också ett utmärkt verktyg för att se hur nederbörden rör sig lokalt.

Intresse för väder, odling, friluftsliv och klimat bland Grönt Väder-användarna är tydligt. I redaktionellt innehåll tar Grönt Väder därför upp frågor som målgruppen är intresserad av.

Kanaler


App

Grönt väder-appen

Grönt Väder-appen lanserades i slutet av februari och ersatte väderappen WeatherPal. I dag används appen av cirka 55 000 användare och antalet användare växer kraftigt för varje dag.

Så tycker våra användare:

”Bästa väderappen jag testat hittills”
”Blir klart imponerad av uppdateringen av appen! Jättekul att ni lagt in artiklar och radarfunktionen är kanon”
”Äntligen…kombofunktionen elegant”

Ladda ned Grönt Väder till din iPhone eller Android.


Digitalt

Gröntväder.se

Föredrar du webbsidor istället för appar? Jämför tre väderkällor, kolla komboväder och ta del av artiklar om väder, vardagliga tips på desktop, mobil eller surfplatta på grontvader.se.


Sociala medier

Grönt väder på sociala medier

Om du laddat ned Grönt Väders app men ändå inte får nog av bra väder, kika in de sociala medierna där det frekvent fylls på med solklart innehåll.

Facebook >
Instagram >

Annonsera på gröntväder.se


Nätstatistik, annonsformat och priser för gröntväder.se.