Nyheter

Marknadsrapporten: LRF Media i nytt samarbete med Torbjörn Iwarson

Tillsammans med råvarumarknadsexperten Torbjörn Iwarson lanserar LRF Media en ny tjänst – Marknadsrapporten.

Sanna SjöholmChef Kommunikation

Marknadsrapporten är ett betalt nyhetsbrev som publiceras varje söndag. Det innehåller djuplodande och initierade analyser av den internationella råvarumarknaden med tydligt fokus på jordbruksnära råvaror.

Nyhetsbrevet riktar sig till den som har ett stort intresse av råvaruhandel och som vill vara påläst, kunnig och ligga steget före. För de djuplodande och initierade analyserna står råvarumarknadsexperten Torbjörn Iwarson.

– Genom att läsa Marknadsrapporten får man den information man behöver för att fatta bättre och mer affärsmässiga beslut om marknadsföring av sina produkter eller om inköp av foder, till exempel, säger Torbjörn Iwarson och fortsätter:

– Priserna varierar och hur man agerar i förhållande till det har idag en stor påverkan på resultatet i ett lantbruksföretag.

Torbjörn Iwarson har lång erfarenhet av råvaruhandel från bland annat Handelsbanken och SEB. Han har skrivit flera handböcker, han är dessutom en välkänd tidningskrönikör.

Land Lantbruks tävling Teknikutmaningen skapar framtidens lösningar

Nu öppnar Land Lantbruk upp Teknikutmaningen, tävlingen som hyllar innovationer inom de gröna näringarna. Tävlingen arrangeras för femte gången i rad, och nytt för i år är att man också välkomnar uppfinningar som gynnar skogsbruket.

Läs mer

ATL lanserar nyhetsbrev om hållbarhet

Klimat- och hållbarhetsfrågor är avgörande frågor för de gröna näringarna. Nu växlar LRF Medias varumärke ATL, Lantbrukets affärstidning, upp hållbarhetsbevakningen och startar nyhetsbrevet ATL Hållbarhet.

Läs mer

Rekordstort intresse för AGFO transformation

Anders Engström, innehållsansvarig på AGFO, över 500 har anmält sig – vad tror du att ...

Läs mer